Senatorul Carmen Hărău deschide la Lupeni un nou birou parlamentar

Senatorul Carmen Hărău deschide la Lupeni un nou birou parlamentar

DISTRIBUIȚI

Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni, a anunțat astăzi deschiderea unui birou parlamentar la Lupeni, al senatoarei Carmen Hărău. Acesta este situat în Bărbăteni, bl. 2, parter, la sediul PNL Lupeni, vizavi de Montana.

”Vineri,10 august, la ora 12.30, va avea loc a inaugurarea Cabinetului Parlamentar-Carmen Hărău! Cabinetul este situat în Bărbăteni, bl. 2, la parter, chiar la sediul PNL. La biroul parlamentar va fi cineva care va prelua sesizări sau scrisori din partea cetățenilor, ele vor ajunge mai departe la senatorul Carmen Hărău. De asemenea, în funcție de timpul disponibil, senatorul își va stabili un program de lucru cu publicul, perioadă în care va primi audiențe. Ne bucurăm că am reușit să deschidem acest birou la Lupeni, este un proiect pe care ne-am propus să-l realizăm pe parcursul acestui an și am reușit”, a menționat Cristian Roșu.

Carmen Hărău a fost ales senator în Circumscripţia electorală nr.22 Hunedoara. Este membru în Comisia pentru buget, finanțe,a ctivitate bancară și piață de capital din senat, dar și vicepreședinte al Comisie pentru muncă, familie și protecție socială. Până acum audiențele erau ținute la biroul de parlamentar de la Hunedoara. O serie de scrisori deschise, întrebări, din partea cetățenilor au ajuns la diferite ministere prin intermediul senatorului hunedorean, parlamentarul cu cea mai bogată activitate la nivel județean.

Parlamentarul este semnatarul a 66 de inițiative legislative, are 54 de declarații politice susținute, 104 întrebări adresate pe teme diverse miniștrilor, 226 de luări de cuvânt,  38 de interpelări, a susținut 7 moțiuni și a depus 14 interpelări către Primul Ministru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii