Senatorul Carmen Hărău a buctat-o la votul moțiunii: ”Dacă, într-adevăr, am introdus...

Senatorul Carmen Hărău a buctat-o la votul moțiunii: ”Dacă, într-adevăr, am introdus greșit bilele în urnă, am făcut-o pentru ca le-am încurcat, nu pentru că am vrut să votez împotriva Guvernului!”

DISTRIBUIȚI

După votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, s-a iscat iureș la nivel local, privind votul pentru în favoarea moțiunii de senatorul PNL Carmen Hărău. Aceasta a fost acuzată de blat cu opoziția, și arătată cu degetul. Senatorul a reacționat la ceva timp după ce această situație s-a inflamat și a venit cu explicații, susținând că a făcut o greșeală, nu un blat.

”Oameni buni, NU a existat nicio înțelegere între mine și PSD în legătură cu votul de ieri, din Parlament! Este o intoxicare pesedistă cum doar ei pot orchestra.

Am plecat ieri, imediat după votul din Parlament, cu mașina spre casă. N-am condus eu, dar posibilitățile mele de informare/comunicare au fost limitate. Abia azi-noapte am văzut ce s-a dezbătut în mass-media pe această temă.

Înregistrările  video prezentate în presa locală par să dovedească faptul că nu am votat corect  Mărturisesc că aștept acum și opinia unor specialiști, în care  eu am încredere, despre ce se vede pe înregistrarea video a votului, așa cum este ea în Parlament, nu pe fotografii și decupaje din presă

Dacă, într-adevăr, am introdus greșit bilele în urnă, am făcut-o pentru ca le-am încurcat, nu pentru că am vrut să votez împotriva Guvernului!

De ce nu sunt sigură cum am votat?

Pentru că tot scandalul a început când eu am votat, cu aplauzele furtunoase ale d-lui senator Resmeriță, și ale unui grup de pesediști, care se poartă de obicei în Parlament ca la stadion,

Pentru că, mult anterior votului, am primit un mesaj cel puțin ciudat de la dl Nistor: mă felicita, în batjocură, că voi vota moțiunea, ca de-altfel și pe dl Heiuș.

Pentru că nici prin cap nu mi-a trecut să votez pe dos intenționat, iar dacă ai convingerea că ai făcut ce trebuie, doar probe temeinice ți-o pot înlătura.

Am crezut că am votat corect, lucru confirmat, după vot, și de către reprezentantul PNL care a urmărit votul, precum și de către Premier, care a declarat că s-au adunat toate voturile pe care le aștepta..

Cer iertare tuturor oamenilor care au încredere în mine și a căror încredere am pus-o la încercarel  Le mulțumesc celor care mă susțin!

Prieteni, vă asigur de un lucru: ACCEPT CĂ POT GREȘI, mai ales că injuriile și rânjetele batjocoritoare ale dăncililor lui Dragnea, felul incalificabil în care ne jignesc pe toți,  echipa guvernamentală și pe Ludovic Orban, care s-a dovedit un adevărat om de stat, nu te lasă netulburat și slăbesc puterea de concentrare în împrejurări ca aceasta, a moțiunii.

Dar ticăloșii ca trecerea în tabăra psd sau înțelegeri cu ei,  nu am făcut și nu voi face niciodată!”, afirmă senatorul pe pagina personală de Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii