Sediul echipajului de terapie intensivă  ISU Hunedoara, modernizat

Sediul echipajului de terapie intensivă  ISU Hunedoara, modernizat

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 29 august,  la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara a avut loc inaugurarea noului punct în care își va desfășura activitatea echipajul de terapie intensivă ce deservește autospeciala tip C1. Încăperile, aflate în incinta clădirii administrative a I.S.U. Hunedoara, au fost renovate și dotate la standarde înalte de comfort cu fonduri alocate de Consiliul Județean Hunedoara.

Echipajul de terapie intensivă, mutat astăzi în casă nouă, este alcătuit dintr-un medic, specializat în medicina de urgență, un asistent și doi paramedici. Echipa intervine cu o autospecială, operaționalizată în anul 2015, care este considerată o secție de terapie intensivă mobilă fiind dotată cu aparatură și materiale sanitare care permit acțiuni medicale complexe și menținerea în viață a unor pacienți grav traumatizați.

Modulul de terapie intensivă a intervenit, de la operaționalizare, la 1019 cazuri și a salvat aproape 1000 de oameni.

La eveniment au participat atât conducerea Consiliul Județean și a Instituției Prefectului cât și şefii inspectoratelor de poliție și jandarmi, precum și medicul coordonator UPU Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii