Ședință în CL Hunedoara pentru actualizarea unor documentații ale obiectivelor implementate sau...

Ședință în CL Hunedoara pentru actualizarea unor documentații ale obiectivelor implementate sau în curs de implementare

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 16 mai, de la ora 14.00, a avut loc ședință de consiliu local la Hunedoara, și a fost pusă ordine în documentațiile investițiilor care s-au încheiat sau în curs de derulare.

Strada 1 Decembrie 1918

Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul „Reabilitarea străzii 1 Decembrie 1918 din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara” a fost întocmită în 2015.

Prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Hunedoara nr. 362/2017 s-a aprobat valoarea investiției 439.246 lei (inclusiv TVA), iar pe baza acesteia s-a încheiat contractul de finanțare nr. 1767/18.10.2017 în valoare de 355.157,24 lei reprezentând suma finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Pentru demararea lucrărilor la obiectivul de investiții s-a încheiat contractul de execuție cu S.C. Casito Trans Impex S.R.L, iar finalizarea acestora a avut loc în luna decembrie a anului trecut .

După încheierea realizării obiectivului de investiții, valoarea totală a acestuia a ajuns la 388.928,20 lei (inclusiv TVA), fapt pentru care a fost astăzi  necesară actualizarea devizului general cu noua valoare, ceea ce duce și la modificarea punctului 1 din indicatorii tehnico-economici aprobați prin HCL.33/2016 cu modificările și completările ulterioare.

Strada Elisabeta Mărgineanu

Documentația pentru reabilitarea străzii Elisabeta Mărgineanu a fost întocmită în 2015.  Prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Hunedoara nr. 363/2017 s-a aprobat valoarea investiției 499.399 lei (inclusiv TVA), iar pe baza acesteia s-a încheiat contractul de finanțare nr. 1768/18.10.2017 în valoare de 411.416,26 lei reprezentând suma finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Pentru demararea lucrărilor la obiectivul de investiții mai sus menționat s-a încheiat contractul de execuție cu S.C. Drupo S.R.L, iar finalizarea acestora a avut loc în luna decembrie a anului trecut .

După încheierea realizării obiectivului de investiții cu privire la Reabilitare strada Elisabeta Mărgineanu din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, valoarea totală a acestuia a ajuns la 454.255,64 lei (inclusiv TVA).

Strada Avram Iancu

Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții întocmită pentru obiectivul de investiție „Amenajare trotuar strada Avram Iancu zona CEC din municipiul Hunedoara” a fost întocmită în anul 2017. S-a demarat procedura de achiziție prin sistemul electronic de achiziții SEAP în decembrie 2017, dar nici o societate nu și-a prezentat oferta. S-a solicitat reevaluarea Devizului general în conformitate cu modificările survenite în legislația fiscală și în legislația privind salarizarea.

Astfel, prin proiectul de hotărâre de astăzi s-a aprobat modificarea  indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie „Amenajare trotuar strada Avram Iancu – zona CEC din municipiul Hunedoara”, aprobați prin Hotărârea Consiliului Local nr. 13/2017,  conform Anexei nr. 1 la proiectul de hotărâre.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii