Ședință de îndată la Deva, câteva proiecte edilitare sunt în expectativă

Ședință de îndată la Deva, câteva proiecte edilitare sunt în expectativă

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 16 noiembrie, are loc o ședință de îndată a  Consiliului Local Deva. Este probabil ultima ședință locală în care proiectele de hotărâre sunt inițiate de primarul interimar Ovidiu Moș, până când la cârma orașului se va instala cu totul Florin Oancea.

Pe ordinea de zi sunt 6 proiecte de hotărâre. Se cere aprobarea documentației  tehnico-economice pentru lucrarea „Refacerea acoperişului de tablă, a şarpantei şi a burlanelor Liceului Tehnologic ”Grigore Moisil” precum şi  „Căminului Internat”; aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru evaluarea lucrări de intervenţie Reparaţii interioare şi la acoperiş la corpul – III al Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu ” – Deva;

Se dorește  majorarea capitalului social al societăţii Aqualand Deva S.R.L.;  atribuirea denumirii de ”Aleea Bicicliştilor’, arterei de circulaţie auto şi pietonală situată paralel cu Pasajul Denivelat – B-dul 22 Decembrie, în aval faţă de Rezervoarele de apă ”Dealul Paiului”, aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic de   Detaliu „Construcţie servicii compatibile funcţiunilor zonei” generat de imobilul  situat în intravilanul municipiului Deva. str.Luceafărului, nr.2S; și aprobarea tarifelor de intrare la baza sportivă Patinoar Deva, aflată în administrarea Serviciului comunitar pentru cadastru şi agricultură, precum şi Regulamentul de funcţionare.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii