Ședință de consiliu local în aer liber, la Brad

Ședință de consiliu local în aer liber, la Brad

DISTRIBUIȚI

Consilierii locali de la Brad s-au întrunit în ședință de consiliu local astăzi, 26 martie, în aer liber, stând la distanță considerabilă unul de celălalt, pentru a respecta ordonanțele în vigoare.
În cadrul ședinței s-au stabilit următoarele lucruri:
Prelungirea până la data de 30 iunie 2020 a termenului până la care se pot plătii impozitele și taxele locale la bugetul local fără aplicarea penalităților de întârziere și acordarea bonificației de 10% pentru plata acestora până la data respectiva.
Suspendarea contractelor de închiriere/concesiune încheiate de către Municipiul Brad cu persoanele fizice sau juridice a căror activitate a fost întreruptă temporar ca urmare a aplicării Ordonantelor Militare din perioada de starea de urgență și implicit scutirea acestora de la plata chiriei/redevenței pentru perioada respectivă.
S-a prelungit perioada de furnizare a energiei termice în sistemul centralizat de furnizare a energiei termice până la data de 5 aprilie 2020 în funcție de evoluția temperaturilor exterioare.
S-a modificat Regulamentul de Organizare și Funcționare a Consiliului Local al Municipiului Brad în vederea asigurării posibilității derulării ședințelor prin mijloace electronice/on line fără a mai fi necesară prezența consilierilor la locul desfasurarii sedintelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii