Se ia după şeful său Bebe Nica? / Consilierul PDL Roşu a...

Se ia după şeful său Bebe Nica? / Consilierul PDL Roşu a vrut să mărească de 4 ori tariful la transportul local

DISTRIBUIȚI

Roşu este drapelul Partidului Social Democrat. Roşu e sângele vărsat de eroii Neamului. Roşu e şi numele unui consilier local PDL din Lupeni. Care PDL trage în jos la sondaje PNL. De ce? Isprăvile guvernelor Boc nu sunt uitate de români. În loc ca Roşu să explice lupenenilor de ce guvernul PDL şi-a bătut joc şi de ei, Cristian Roşu continuă politica de batjocură tipic pedelistă. Mai nou, ar fi vrut mărirea de 4 ori a tarifelor transportului local. 
Unii oameni politici au intrat deja în campanie electorală şi, din dorinţa de a ieşi în evidenţă, dacă nu au iniţiative în interesul cetăţenilor, îşi fac campanie cu orice. Este şi cazul consilierului local PDL de la Lupeni, Cristian Roşu. Acesta a uitat că reprezintă oamenii care l-au ales în Consiliul Local Lupeni, şi în şedinţa de aprobare a hotărârii de consiliu privind reintroducerea transportului local în municipiul Lupeni – dacă nu a putut contesta Caietul de Sarcini întocmit prin care se prevăd clar condiţiile pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Lupeni, prin care s-a avut în vedere atât respectarea legii, dar şi siguranţa cetăţenilor – a propus ca suma de pornire la licitaţie, plătibilă ca titlu de redevenţă, să fie de 200 euro/ lună/ autobuz. Tipic pentru comportamentul unui pedelist! Domnul consilier uită că o astfel de majorare ar fi dus la o creştere a tarifului de transport pentru cetăţeni, suma fiind de 4 ori mai mare faţă de suma primită la ultima licitaţie şi care asigură un tarif de 1,5 lei/ persoană.
Chiar dacă articolele avându-l ca subiect pe consilierul Roşu abia de-au fost accesate, Ziarul Văii Jiului i-a popularizat de-a lungul timpului acestuia firavele sale iniţiative, chiar dacă era membru al PDL, un partid care a făcut poporului român atâta şi atâta rău. De aceea, credem că atunci când consilierul Roşu greşeşte, adică nu gândeşte în interesul cetăţenilor care l-au catapultat în consiliul local, avem tot dreptul să-i atragem atenţia, să ştie şi alegătorii lupeneni. Lupeneni care, văzând intenţiile de mărire a redevenţei la transportul public local ale consilierului PDL, la viitoarele alegeri vor vedea roşu în faţa ochilor. Desigur, roşul PSD-ului.
P.S. Acest comportament al consilierului PDL Cristian Roşu, în dispreţul oamenilor simpli, seamănă tot mai mult cu acela al şefului său de la Sindicatul „Muntele”, Bebe Nica, cel cu gogeamitea cabană în Straja. Dacă va imita acest model, Cristian Roşu şi PDL-ul său vopsit în PNL vor risca să numere la alegerile de la anul  cam câte voturi a numărat Bebe Nica şi al său partid. Chiar, îşi mai aminteşte cineva cum se numea partidul lui Nica?

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii