Scrisoare deschisă a primarului Nicolae – Florin Oancea

Scrisoare deschisă a primarului Nicolae – Florin Oancea

DISTRIBUIȚI

În atenția:
Doamnei Vasilica – Viorica Dăncilă, Prim-Ministrul României
Domnului Anton Anton – Ministrul Energiei
Domnului Eugen Orlando Teodorovici – Ministrul Finanțelor Publice

Stimată doamnă,
Stimați domni,

Îmi exprim profunda îngrijorare cu privire la situația critică în care se găsește în prezent Termocentrala de la Mintia.

Din acest motiv, solicit Guvernului României analizarea cu maximă responsabilitate a situației, atât din punct de vedere economic cât și social.

Vă învederez că 4700 de locuințe din municipiul Deva, mai multe unități de învățământ, precum și Spitalul Județean Hunedoara sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare. Toate acestea vor rămâne fără căldură și apă caldă, în condițiile în care activitatea Termocentralei încetează.

Ne îngrijorează și faptul că 700 de angajați ai acestei întreprinderi riscă să rămână fără locuri de muncă!

Primăria Municipiului Deva și Consiliul Local Deva au venit în sprijinul Termocentralei și implicit al SCEH SA Hunedoara prin măsuri concrete, de natură să asigure continuitatea activității.

Vă solicit să dispuneți măsuri urgente pentru a asigura continuarea activității și pentru a evita prăbușirea SCEH SA Hunedoara.

De asemenea, vă solicit o întrevedere cât mai urgent posibil, pentru a identifica împreună cele mai bune soluții menite să salveze Termocentrala Mintia de la închidere.

Cu respect,

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii