Sâmbătă, inventatorul Corneliu Birtok-Băneasă își prezintă proiectele la Cetatea Deva

Sâmbătă, inventatorul Corneliu Birtok-Băneasă își prezintă proiectele la Cetatea Deva

DISTRIBUIȚI

Inventatorul Corneliu Birtok-Băneasă își prezintă proiectele sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 11:00, pe Platforma Artilerie Vest a Cetății Deva, în cadrul unui eveniment inedit, care se va desfășura sub genericul „Inventator, Invenții, Pasiune în Cetatea Deva”.

Timp de 3 ore, alături de inginerul devean vor fi prezenți adolescenți și tineri, medaliați ai saloanelor de inventică și membri ai Asociației „Corneliu Group”, pasionați de cercetare.

În cadrul evenimentului, vor fi expuse și câteva dintre invențiile inginerului devean, printre care filtrele de aer supraaspirant, concepute pentru motorizări de drift și motorizări de raliu, dar și husa MicroU – cea mai recentă invenție semnată Birtok-Băneasă, care este o alternativă ecologică pentru etui.

 

Corneliu Birtok-Băneasă este asistent la Facultatea de Inginerie din Hunedoara și are în palmares 41 de medalii de aur, 6 medalii de argint, 2 medalii de bronz și alte 32 de premii speciale obținute la saloanele de inventică din țară și străinătate. Din anul 2010, Birtok-Băneasă este Cetățean de Onoare al municipiului Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii