S-au semnat contractele de finanțare pentru construirea unei noi grădinițe la Brad

S-au semnat contractele de finanțare pentru construirea unei noi grădinițe la Brad

DISTRIBUIȚI

Marți, 12 martie, primarul Bradului, Florin Cazacu  a semnat contractul de finanțare având ca obiect: „Dezvoltarea infrastructurii de învățământ antepreșcolar și preșcolar în municipiul Brad, jud. Hunedoara”.
Proiectul prevede construirea unei clădiri noi la Grădinița cu program prelungit „Floare de Colț”,  de pe strada Horia.

Spatiile din noua clădire proiectata vor asigura condiții optime în vederea desfășurării activității de învățământ antepreșcolar și preșcolar pentru 250 de copii din municipiul Brad.
Valoarea totală a proiectului este de 5 451 895 lei din care 98 la suta finanțare din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Acest proiect este strict necesar pentru municipiul Brad având în vedere faptul ca actuala clădire în care își desfășoară activitatea grădiniță este foarte veche și condițiile sunt improprii pentru desfășurarea activității.
În continuare echipa de proiect va derula achiziția publică a proiectării și execuției lucrării.
Acest proiect finanțat din fonduri europene este cel al treilea semnat de Primaria municipiului Brad până la această dată,
Pentru actualul exercițiu bugetar încă două proiecte importante, unul privind eficientizarea și modernizarea iluminatului public și un altul privind crearea unui centru multifuncțional la fosta clădire a cantinei Minei Tebea și reabilitarea infrastructurii rutiere str Liceului și Independente.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii