Rugby / Se reîntâlnesc simbolurile Știinţei

Rugby / Se reîntâlnesc simbolurile Știinţei

DISTRIBUIȚI

Un titlu de vicecampioană (1972) şi trei Cupe ale României (1983, 1991 și 1993) reprezintă un palmares notabil pentru Știința Petroșani.

De-a lungul anilor, nume mari ale celui mai frumos sport au purtat cu mândrie pe piept FLOAREA DE COLŢ și au reprezentat România la cel mai înalt nivel. Sâmbătă, 2 septembrie, într-un meci aniversar se reîntâlnesc monștrii sacri cu aceleași versuri în inimă: „Nu uita că ești rugbist/ Că sus în Deal la Institut/ Cum ai ajuns ai dat la but/ Și pe Dinamo și pe Steaua ai bătut”. Vă reamintim faptul că cei din conducerea secţiei de rugby a clubului Ştiinţa Petroşani au înaintat o cerere spre Consiliul Local Petroşani, prin care au cerut implicarea factorilor locali în evenimentul de pe data de 2 septembrie, când foştii mari jucători ai Ştiinţei îşi vor da întâlnire la memorialul AUREL SUCIU.
Pentru buna organizare a evenimentului, Ştiinţa a solicitat ca Primăria Petroșani să acopere suma de 6.000 de lei pentru realizarea de CD-uri cu activitatea echipei, în valoare de 3.000 de lei, efectuarea a 100 de diplome şi plachete în valoare de 1.500 de lei, precum şi afişe, bannere, mape şi pixuri în valoarea de 1.500 de lei.
Cererea a fost aprobată de către Consiliul Local Petroşani, în calitate de coorganizator al acestui eveniment.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii