Rugby / Raţiu își va înfrunta fosta echipă

Rugby / Raţiu își va înfrunta fosta echipă

DISTRIBUIȚI

Măcinată de probleme financiare de câteva luni, ceea ce a determinat majoritatea jucătorilor să plece, CS Politehnica Iași s-a retras oficial din SuperLiga CEC Bank, primul eșalon valoric.

Membrii Biroului Federal au decis să permită înscrierea Politehnicii Iași în Divizia Națională de Seniori, al doilea eșalon valoric. Antrenorul echipei din Iași este Cosmin Rațiu, fost mare jucător al Științei, cel care nu demult ne vorbea despre oful său, că nu a putut să antreneze, acasă, la Petroșani.
„Este o decizie grea, aceea de a nu mai participa în SuperLiga CEC Bank, însă nu avem altă opțiune. Ne-au plecat mulți jucători, apoi nu vom afla decât la jumătatea lunii februarie dacă vom mai primi finanțare de la primărie. În acest moment nu ne rămâne decât să adunăm o echipă și să o pregătim pentru o evoluție bună în Divizia Națională de Seniori”, a declarat Cosmin Rațiu, antrenorul echipei.
Astfel, Știința Petroșani și actuala echipă a lui Cosmin Rațiu se vor înfrunta în eșalonul al doilea valoric. Un alt jucător de la Poli Iași, Răzvan Barbu, este dispus să revină la Știința Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii