Rugby / Duelul fraţilor din DNS

Rugby / Duelul fraţilor din DNS

DISTRIBUIȚI

Sâmbăta trecută s-au disputat semifinalele Diviziei Naționale de Seniori. În ambele partide gazdele au obținut victoria. CS Năvodari și Știința Petroșani, care au trecut de RC Grivița, respectiv RC Bârlad, se vor întâlni pe 18 mai în finala competiției.

Cu victorii în toate meciurile disputate în acest sezon al Diviziei Naționale de Seniori, CS Năvodari a câștigat fără emoții și în semifinale, rezultat 53-0, în fața celor de la RC Grivița. CS Năvodari a marcat opt eseuri, avându-I printre marcatori și pe fostul jucător al Ştiinței, Răzvan Barbu. Pentru CS Năvodari aceasta va fi a doua finală pe care o va disputa în DNS, în timp ce RC Grivița va lupta în premieră pentru medaliile de bronz.
Mult mai echilibrată a fost semifinala găzduită la Petroșani, unde plusul de experiență a unor jucători și-a spus cuvântul. Știința Petroșani a trecut de RC Bârlad cu rezultatul de 26-17. Evoluția scorului a fost însă interesantă, cu ultimele minute extrem de disputate, după ce oaspeții au revenit de la 20-10 la 20-17.
Pentru Știința Petroșani au marcat câte un eseu Remus Zaharescu, Mirel Popescu și Cosmin Olteanu, iar Marius Chiriac o transformare, respectiv o lovitură de pedeapsă, Florin Țandea o lovitură de pedeapsă și Răzvan Bors un dropgol. În contul bârlădenilor s-a consemnat un eseu de penalizare, o încercare a lui Alin Moroianu, iar Laurențiu Andrei a izbutit o transformare și o lovitură de pedeapsă.
În finala dintre Știința și Năvodari este interesant de urmărit duelul celor doi frați, Andrei Barbu (Știința) și Răzvan Barbu (Năvodari). Cu ani în urmă, cei doi frați au apărat același culori, ale Științei, însă acum frăția a devenit o rivalitate sportivă.
Să le ținem pumnii strânși băieților de la Știința pentru sâmbătă 18 mai, când pe stadionul Parcul Copilului, se vor desfășura finalele Diviziei Naționale de Seniori ediția 2018-2019, după următorul program:
Finala mică, locurile 3-4 (ora 11:00) RC Grivița – RC Bârlad;
Finala mare, locurile 1-2 (ora 14:00) CS Năvodari – Știința Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii