Reținut pentru 24 de ore după ce i-a pulverizat în față spray...

Reținut pentru 24 de ore după ce i-a pulverizat în față spray lacrimogen, fostei soții

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Hațeg a stat 24 de ore la răcoare după ce și-a agresat fosta soție.

În data de 2 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg, au fost sesizați prin plângere de către o femeie în vârstă de 36 ani, din oraşul din Hațeg,  despre faptul că în seara zilei de 30 noiembrie, când s-a întors la domiciliu, fostul soț, în vârstă de 37 de ani, din localitate, i-a deschis portiera mașinii şi i-a pulverizat în zona feței un spray iritant-lacrimogen adresându-i în același timp cuvinte și expresii jignitoare.

Acesta încălcase un ordin de protecție cu valabilitate de șase luni, prin care bărbatului i-a fost stabilită obligația de a păstra o distanță de minim 150 m față de fosta sa soție, obligație pe care acesta a încălcat-o.

Cercetările au continuat față de suspectul  de 37 de ani  pentru săvârșirea infracțiunii de „Încălcarea Ordinului de Protecție”, faptă prevăzută si pedepsită de art. 32, alin. 1 din Legea nr. 217/2003, iar faţă de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore începând de la data de 02.12.2019, ora 16:20 până la data de 03.12.2019, ora 16.20.     

Cercetările în cauză sunt continuate de către polițiști din cadrul Poliției Orașului Hațeg.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii