Reţete cosmetice homemade uşor de făcut

Reţete cosmetice homemade uşor de făcut

DISTRIBUIȚI

Majoritatea produselor de îngrijire personală din comerţ reprezintă o sursă majoră de expunere chimică. Astfel de cosmetice şi produse de înfrumuseţare conţin substanţe chimice nocive pentru noi. Acesta este motivul pentru care de ceva timp am apelat la alternative naturale. Mă simt în siguranţă când ştiu ce pun pe piele. În plus, alternativele naturale au efecte mult mai benefice decât substanţele chimice.

Am început să prepar singura propriile produse de îngrijire personală, de la creme de faţă, şampoane, geluri de dus, până la deodorante şi loţiuni de corp. Şi crede-mă că odată ce te apuci să îţi prepari acasă cosmetice, este greu să te opreşti.
Poate crezi că ai nevoie de multe ingrediente speciale, de mai mulţi bani şi timp. Nu este deloc aşa! Poţi face multe reţete cosmetice homemade grozave cu ceea ce ai în bucătărie şi câteva uleiuri esenţiale.
Astăzi, vreau să îţi împărtăşesc câteva dintre reţetele mele homemade preferate de îngrijire personală. Reţetele de mai jos conţin ingrediente precum: ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, ulei de măsline, miere, ou, iaurt, etc.
Nu mai este nici un secret că este la fel de important ce punem pe piele, la fel ca ceea ce mâncăm. De aceea, aşa cum acordăm timp pregătirii unei mese delicioase, ar trebui să acordăm timp şi pentru a pregăti reţete cosmetice naturale benefice pentru pielea noastră.
Sunt foarte încântată să împărtăşesc cu ţine aceste reţete homemade uşor de făcut. Iată cum promiteam câteva dintre ele!
Măşti homemade pentru hidratarea tenului

Îngrijirea tenului nu este chiar aşa de complicată precum pare. Nu este nevoie de produse simandicoase, de cine ştie ce mărci sau de mulţi bani. Poţi avea grijă de tenul tău cu produse simple, naturale şi pe care le ai mereu la îndemână:
– ou
– lapte
– miere
– castravete
– fructe: banane, măr, avocado, lămâie
– ulei de măsline
– ovăz
– iaurt

Toate sunt ingrediente cu efecte benefice asupra tenului. Dacă ştii cum să le combini corespunzător tipului tău de ten şi problemei pe care vrei să o tratezi, crede-mă că fac minuni. Citeşte aici cum să combini aceste ingrediente pentru îngrijirea corectă a tenului.
Fă-ţi curaj şi prepara produse naturale, homemade, cu efecte benefice pentru tenul tău. Ai ingredientele la îndemână! Ai nevoie doar de voinţă şi puţin timp.

Deodorant homemade

De acest deodorant pur şi simplu m-am îndrăgostit! Este preferatul meu! Recunosc că la început nu am avut mare încredere. Nu înţelegeam cum mă pot proteja de transpiraţie câteva ingrediente pe care le am în bucătărie amestecate împreună.
Însă, eram sătulă de deodorantele din comerţ pe care le foloseam. Nu mă protejau de transpiraţie pe parcursul zilei, îmi lăsau urme albe pe hainele închise la culoare şi îmi provocau iritaţii la subraţ.
Aşa că, într-o zi mi-am făcut timp şi am început să prepar reţetă de deodorant. Încă de la prima utilizare m-a surprins. Chiar m-a protejat de transpiraţie toată ziua, a îndepărtat mirosul neplăcut şi aveam senzaţie de prospeţime. De atunci, l-a preparat din nou şi din nou…
Ingredientele folosite sunt următoarele:
– unt de shea
– ulei de cocos
– bicarbonat de sodiu
– amidon de porumb
– uleiuri esenţiale

Dacă vrei să afli cum se prepară acest minunat deodorant homemade vezi reţeta aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii