R[chitova. 24 de ore la ”răcoare” pentru că a amenințat că-i...

R[chitova. 24 de ore la ”răcoare” pentru că a amenințat că-i dă foc fostei iubite

DISTRIBUIȚI

În data 16 aprilie, în jurul orei 20:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, din comuna Răchitova, despre faptul că  în jurul orei 20:30, fostul său concubin  a amenințat-o că-i dă foc.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că cel în cauză, un bărbat în vârstă de 32 de ani,  din  comuna Răchitova beat fiind, a venit la domiciliul fostei sale concubine având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină și a amenințat-o cu incendierea atât pe tânără, cât și pe mama acesteia.

Anterior, împotriva bărbatului a fost emis ordin de protecție de către Judecătoria Hațeg pentru o perioadă de 6 luni (valabil până în luna august 2019).

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura preventivă a pentru o perioadă 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii