Radu Sorin: De ce ai plecat Gicane?

Radu Sorin: De ce ai plecat Gicane?

DISTRIBUIȚI

Radu Sorin un al fost jucător al Jiului a fost la rândul său marcat de decesul lui Martin Tudor.

 

„Sunt copleșit, șocat si nu pot să cred! Din cauza virusului nu putem să fim alături de familie la înmormântare, dar îți promit Gică, în memoria ta voi face un meci la Drăgășani cu toți foștii tăi colegi și prieteni! Sa te odihnești in pace”.

 

Păreri de rău

Veste tragică a căzut ca un cutremur peste fotbalul românesc. Fostul portar Martin Tudor a decedat luni, 30 martie, la doar 43 de ani, la Reșița. Cauza decesului – infarct.

Momentul tragicului eveniment a avut loc la Reșița, în casa prietenei lui Martin Tudor. Aceștia se aflau în bucătărie, iar fostului portar i s-a făcut rău și a suferit un infarct care avea să-i fie fatal.

Originar din Avrig, Martin Gheorghe Tudor a jucat la echipele Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și „U” Cluj. Alături de Steaua a câștigat titlul de campionat în anii 2001 și 2005.

După ce a renunțat la cariera de jucător, în 2008, a început-o apoi pe cea de antrenor cu portarii. A pregătit goalkeeperi la Steaua, U Craiova, naționala Românei, Juventus București, CSM Școlar Reșița și Sportul Snagov.

 

În sezonul trecut al Ligii 2, Martin Tudor a fost antrenor cu portarii la Sportul Snagov, în stafful tehnic condus de Eugen Trică.

 

Reacții după moartea lui Martin Tudor

„Este incredibil tot ce s-a întâmplat cu acest băiat. Mă cunoșteam cu el din 98-99, atunci când eu m-am transferat de la Universitatea Craiova la Steaua. Tudorică a fost un băiat extraordinar și a devenit imediat prietenul meu. Nu pot să cred că s-a stins la doar 43 de ani. El avea aceeași vârstă cu mine. Sunt șocat. Va rămâne mereu în inima mea. Ulterior am colaborat cu el și ca antrenori. A lucrat cu mine pe la arabi și l-am luat și în staff la Snagov. Îmi pare tare rău că nu mă pot duce cu o coroană de flori la el la înmormântare după aceste restricții de circulație din partea autorităților. Vedeți și voi ce probleme avem în România din cauza coronavirusului. Îmi găsesc cu greu cuvintele despre această tragedie”, a spus Eugen Trică.

 

Petre Marin a mărturisit că, deși au rămas în relații foarte bune, nu știa despre problemele de sănătate ale lui Martin Tudor. „Nici nu-mi vine să cred. Nu știam să aibă probleme cu inima. Ultima dată am vorbit cu el când era la Craiova. Sunt șocat, e greu să primești așa veste. Condoleanțe familiei. Când ne gândim ce e viața asta… Și noi chiar am fost apropiați generația noastră, vorbeam mereu, ne vedeam”, a spus Petre Marin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii