Radu Barb, reprezentantul ADEH, spune că lucrurile încep să se miște

Radu Barb, reprezentantul ADEH, spune că lucrurile încep să se miște

DISTRIBUIȚI

În urma apariției articolului “Judeţul lui Bobora SRL. / A început pesedizarea cu uşoare pete ALDE a întregului judeţ”, publicat în ediția de luni, 13 martie a.c., a cotidianului nostru, articol în care s-au făcut referiri și la activitatea ADEH, Radu Barb, reprezentantul Agenției de Dezvoltare Economico–Socială a județului Hunedoara, ne-a transmis o serie de informații menite a servi unei și mai bune informări a cititorilor.
Astfel, potrivit datelor recepționate, invitația de a vizita ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, organizat în perioada 16–19 februarie a.c., eveniment în cadrul căruia județul Hunedoara a avut un stand de prezentare, a fost adresată consilierilor județeni, parlamentarilor Carmen Hărău, Cristian Resmeriță, Ilie Toma, Laurențiu Nistor, Lucian Heiuș, Marius Surgent, Natalia Intotero și Sorin Marica, precum și conducătorilor de instituții deconcentrate din județ.
Invitația a fost onorată, spune dl. Barb, doar de către vicepreședintele Vasilescu și unii parlamentari, exclusiv PSD, de Hunedoara. Cum ar veni, doar cine n-a vrut, ori n-a putut, n-a vizitat standul. Întâmplarea că vizitatorii special invitați au fost de la PSD este doar o… coincidență.
În altă ordine de idei, de la aceeași sursă am aflat și că la târgul din noiembrie s-a decis (prin consultare cu toți conducătorii zonelor de atracție turistică) să se aloce 50% din stand Văii Jiului, respectiv pentru Straja şi Parâng.
Numărul de turiști care vin în județul Hunedoara, în creștere, arată datele redirecționate cotidianului nostru de către ADEH. În luna ianuarie 2017, numărul de sosiri ale turiștilor în structuri de primire turistică cu funcțiuni de cazare a crescut comparativ cu luna ianu­arie 2015 și luna ianuarie 2016, potrivit datelor furnizate de Direcția Județeană de Statistică. De asemenea și numărul de înnoptări în structuri de primire turistică pe tipuri de structuri a crescut în luna ianuarie 2017 comparativ cu luna ianuarie 2015 și ianuarie 2016.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii