Prosteală la drumul mare. Un hunedoarean scurtcircuitat de 250 de lei

Prosteală la drumul mare. Un hunedoarean scurtcircuitat de 250 de lei

DISTRIBUIȚI

Poliţia Hunedoara caută un bărbat vinovat de înșelăciune, după ce a păcălit un bătrân de 71 de ani, și i-a luat 250 lei.

Ieri, 16 august,  în jurul orei 13:00, în timp ce se deplasa pe strada Ștrandului, a fost abordat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr-un autoturism cu numere de înmatriculare străine şi care, sub pretextul că i-ar fi adus mai multe cadouri „din partea primăriei”, printre care și două ceasuri, i-a solicitat acestuia 250 de lei. Cadourile, pretindea șarlatanul, le-ar fi lăsat soției hunedoreanului, la domiciliu. După ce a dat suma de bani solicitată, hunedoreanul ajuns acasă și-a dat seama că a fost înșelat, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi efectuează investigații în vederea identificării prezumtivului autor şi a recuperării prejudiciului.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă că fiți precauți când sunteţi abordaţi de  persoane necunoscute care pretind că sunt angajaţi ai societăţilor de utilități (gaz, curent, primărie, cablu TV, etc.) sau care pretind a fi reprezentanți a unor supermarketuri ce oferă gratuit produse, sau prezintă diverse promoții; nu permiteți accesul acestora în locuință, sau, dacă totuși o faceți, nu îi lăsați nesupravegheați nici măcar pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă aveți suspiciuni în legătură cu persoane străine aflate în scara de bloc, anunțați imediat Poliția și alertați vecinii.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii