Profita ACUM de REDUCEREA de 20% oferita de Gothaer pentru asigurarea CASCO...

Profita ACUM de REDUCEREA de 20% oferita de Gothaer pentru asigurarea CASCO Masina Mea!

DISTRIBUIȚI
Driver Making Phone Call After Traffic Accident

Fara doar si poate, fiecare proprietar tine extrem de mult la masina sa si o intretine corespunzator, astfel incat sa se bucure mult timp de ea. Insa, pe cat de mare este grija unui sofer fata de autoturismul sau, pe atat de mare poate fi neatentia altor soferi in trafic. De altfel, foarte multe masini intra in vizorul hotilor, iar orice posesor poate ramane fara automobilul in care a investit atat de mult!

La Gothaer, luna iulie este luna autoturismelor puternice!

Gothaer vine in sprijinul conducatorilor auto care vor sa isi asigure masina, oferindu-le 20% REDUCERE din prima de asigurare pentru polita de asigurare CASCO Masina Mea, incheiata pana la sfarsitul acestei luni!

Si tu esti ingrijorat din cauza situatiilor neplacute care pot aparea in trafic? Vrei sa te asiguri ca in cazul unui furt iti poti recupera prejudiciul? Atunci citeste mai multe detalii pe https://www.gothaer.ro/campanii/reducere-casco-luna-iulie/ despre oferta lunii iulie de la Gothaer si profita de aceasta! Fara indoiala, o sa observi ca este extrem de avantajoasa! Pentru a descoperi si mai multe detalii despre aceasta, te invitam sa citesti, in cele ce urmeaza, ce acoperiri include aceasta si cine pot fi beneficiarii.

Acoperiri incluse AUTOMAT in polita ta de asigurare de la Gothaer

Asigurarea Casco Masina Mea de la Gothaer incheiata la pret redus pana la sfarsitul lunii iulie te va scapa de o multime de griji! Ea include trei acoperiri esentiale, mai exact trei temeri pe care orice sofer le are:

 • AVARII;
 • FURT;
 • VANDALISM, AUTORI NECUNOSCUTI SI ANIMALE.

Polita CASCO Masina Mea de la Gothaer nu vine cu restrictii in ceea ce priveste nivelul fransizelor inscrise in polita! De asemenea, reducerea acordata in cadrul campaniei desfasurate in luna iulie 2017 nu se poate cumula cu alte oferte! Regulamentul campaniei (Termeni si Conditii) este disponibil oricarei persoane interesate, in mod gratuit, in sediile Gothaer si prin afisarea, in permanenta pe durata campaniei, pe site-ul www.gothaer.ro/Campanii.

Cine poate beneficia de aceasta oferta?

Poti incheia Asigurarea Casco Masina Mea de la Gothaer, atat in sediile Gothaer, cat si online, direct pe site sau la partenerii comerciali, atat in calitate de persoana fizica, dar si ca persoana juridica. Astfel, poti beneficia de oferta actuala daca detii un autoturism cu valoare de nou de maximum 120.000 euro, avand marca:

 • Land Rover;
 • Porsche;
 • Mercedes Benz;
 • BMW;
 • Volvo;
 • Audi;
 • VW;
 • Honda;
 • Jaguar

Asadar, daca detii un autoturism si vrei sa ai o asigurare CASCO, profita de cea mai buna oferta, de la Gothaer, si vei scapa de toate temerile! Incheie Asigurarea Casco Masina Mea si ai 20% REDUCERE din prima de asigurare!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii