Procurorii din Gorj au făcut percheziții domiciliare în Petroșani, într-un dosar de...

Procurorii din Gorj au făcut percheziții domiciliare în Petroșani, într-un dosar de trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 20 decembrie, procurorii DIICOT Gorj împreună cu ofiţeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj au efectuat un număr de 44 de percheziţii domiciliare pe raza județelor Gorj, Hunedoara și în București, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În luna septembrie 2017, a fost inițiat și constituit un grup infracțional organizat format din mai mulți membri, în scopul traficului de droguri și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Unul dintre membrii grupului infracțional organizat a achiziționat, prin persoane interpuse din Grecia, diferite cantități de droguri, ce erau transportate, prin intermediul firmelor de transport, de anumite persoane, în București. Ulterior, drogurile erau preluate de membrii grupului infracțional și distribuite la București și Tg-Jiu de alte persoane, care au aderat la grupul infracțional organizat.

De asemenea, din cercetările efectuate s-a mai stabilit că o parte din membrii grupului infracțional achiziționau diferite cantități de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive din Petroșani, care ulterior erau distribuite în județele Hunedoara și Gorj, la consumatori.

La sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj au fost aduse, în vederea audierii, 57 de persoane.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii