Prins că a furat 194 de kg  de cupru din cablurile infrastructurii...

Prins că a furat 194 de kg  de cupru din cablurile infrastructurii feroviare

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara au reuşit identificarea unui bărbat de 34 de ani, din Hunedoara, care fura cablu din infrastructura feroviară pentru a face rost de cupru.

Infractorul a fost zărit de un martor care a sunat la 112 și a anunțat poliția. A fost prins în fapt la Halta CFR Petriș. Cu ocazia verificărilor efectuate în teren, poliţiştii au constatat au fost sustraşi 120 m din cablul  care asigura legătura între aparatul de comandă și un distribuitor (masa totală de cupru fiind de aprox. 194 kg.), fapt ce a condus la afectarea controlului  macazelor și a semnalizării feroviare pe liniile  din Halta  C.F.R. Peștiș.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit că hunedoreanul, în perioada 17-18.03.2018, a mai sustras din aceeași stație C.F.R., alţi 240 de metri liniari de cablu (de comunicaţii CFR), care nu era în stare de funcționare.

Faţă de cel în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere sau semnalizare falsă şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii