Primele amicale din județ sunt la old boys / După Uricani, și...

Primele amicale din județ sunt la old boys / După Uricani, și Haţegul a încins iarba

DISTRIBUIȚI

În urmă cu un an, Progresul Pecica urca din nou, după o lungă absență, pe scena Ligii a 3-a a fotbalului românesc. O făcea după returul barajului cu Retezat Hațeg, câștigat cu 1-0, după ce elevii lui Dan Stupar se impuseseră și acasă, cu 2-1.

La un an distanță, „duelul” din Țara Zimbrilor s-a reeditat, însă la nivel de old-boys. Inițiatorii, Dacian Grozoni, președintele Retezatului și Cristi Pilan, directorul sportiv al Progresului. Pe arena din Hațeg, oaspeții, cu un lot ceva mai tânăr, s-au impus cu 10-5, dar prioritară fost sedimentarea relațiilor dintre cele două grupări. Iar o repriză a treia, pe stilul celor de la Hațeg. La peste 30 de grade Celsius, s-au întâlnit formațiile:
Hațeg: Dacian Grozoni, Cristian Costache, Ciprian Coroiescu, Flaviu Itu, Remulus Bobu, Remus Ianc, Victor Alb, Liviu Dănică, Doru Ghenciu.
Pecica: Mihai Aniculesei, Petru Nichituț, Adi Moț, Matei Kiss, Raul Cionca, Raul Moldovan, Norbert Bella, Jugu Dimitrov, Cristian Pilan.
Revanșa, peste două-trei săptămâni, pe arena „Pădurice”. La înghețarea actualelor sezoane, Progresul Pecica a terminat a cincea în seria a IV-a a Ligii a 3-a, iar Retezatul Hațeg a 7-a în Liga 4-a Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii