Primarul  Oancea vrea să dea drumul investițiilor, să vedem dacă vor și...

Primarul  Oancea vrea să dea drumul investițiilor, să vedem dacă vor și consilierii locali

DISTRIBUIȚI

Primarul devean Nicolae-Florin Oancea a pus pe ordinea de zi a ședinței extraordinare pe care a convocat-o vineri, 16 februarie, 20 de proiecte infrastructurale, care momentan sunt doar la stadiul studiu de fezabilitate înante de a fi implementate.

Consilierii locali trebuie să aprobe studiile realizate, dacă o vor face rămâne de văzut, având în vedere că primarul este în contre cu o mare parte a consilierilor după ce i-a dat în fapt pe ciorditorii Moș și Mareș. Dar având în vedere că majoritatea studiilor realizate au fost date în lucru pe vremea lor, nu vedem motive de respingere.

Iată care sunt proiectele pe care și le dorește implementate primarul  Nicolae-Florin Oancea:

Studiul de oportunitate privind înfiinţarea/implementarea unui sistem de transport local de persoane în municipiul Deva, elaborat de către S.C. DM Dezvoltare RO S.R.L.; Constituirea Societăţii Transport Public local Deva S.R.L., având ca asociat unic Municipiul Deva reprezentat prin Consiliul local al municipiului Deva; Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.279/2016 privind aprobarea cofinanţării şi a contribuţiei proprii a Consiliului local al municipiului Deva la Proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Hunedoara” aferente Fazei a Il-a;

“Amenajare parcare Aleea Muncii, bloc D8“; “Amenajare parcare, B-dul Decebal bloc 23“; “Amenajare parcare. Aleea Poiana Narciselor bl.43“; “Amenajare parcare, strada Mihai Viteazu bl.47“; “Amenajare parcare. Aleea Crinilor bloc Eli“; “Amenajare parcare, str. Cioclovina” din municipiul Deva; “Alimentare cu apă şi canalizare pe str.Hortensiei“ în municipiul Deva; “Platforme subterane de colectare selectivă a deşeurilor menajere 8 locaţii” – Lot 3, pe raza municipiului Deva; „Amenajare parcări pe Aleea Crişului”; “Amenajare sens giratoriu la intersecţia străzilor Horea şi DN7 – Calea Zarandului” din municipiul Deva; „Rezervoare de compensare pe străzile Roci, Granitului, Cascadei şi Aurel Vlaicu“; “Alimentare cu apă şi canalizare pe prelungire strada Primăverii”; „Alimentare cu apă şi canalizare pe prelungire strada Brânduşei” , „Creşterea eficienţei energetice a blocului de locuinţe 7 – Aleea Plopilor”; „Alimentare cu apă şi canalizare pe prelungire strada Hărăului”;  “Modernizare Strada Burdae – sat Cristur, sat aparţinător municipiului Deva”; „Amenajare parcare Strada Cemei, bloc E 7“; „Amenajare parcare în Piaţa Victoriei. în lateralul Casei de Cultură”.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii