Primarul Lucian Resmeriță: „Consilierii PNL Aniţa Burlacu și Ștefan Pășcuţ s-au dovedit a fi...

Primarul Lucian Resmeriță: „Consilierii PNL Aniţa Burlacu și Ștefan Pășcuţ s-au dovedit a fi mereu Gică-contra. Ei se opun la tot ceea ce înseamnă dezvoltare și frumos pentru Lupeni”

DISTRIBUIȚI

În ședința de îndată a Consiliului Local Lupeni de marți, 19 septembrie, cu mici excepții, reprezentate de consilierii locali PNL Anița Burlacu și Ștefan Pășcuț, consilierii locali au aprobat încă două proiecte care vizează tinerii municipiului Lupeni.

Unul dintre proiecte vizează organizarea Cupei Straja 2017 la minifotbal, ediția I, o competiție la care vor participa echipe de fotbal atât din municipiul Lupeni, cât și din întreaga țară. La celălalt proiect consilierilor locali li s-a cerut aprobarea Studiului de Fezabilitate și a Indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui nou bloc ANL, locuințe destinate tinerilor.
Referitor la această ședință, primarul Lucian Resmeriță a declarat: „Aprobarea celor două proiecte inițiate de mine nu poate decât să mă bucure. Organizarea Competiției Cupa Straja 2017 la minifotbal are câteva obiective foarte importante pentru noi: încurajarea performanței și a unui mod de viață sănătos pentru tinerii Lupeniului și, în același timp, ne dorim să dezvoltăm turismul în Stațiunea Straja. La această competiție vor participa peste 15 echipe din întreaga țară. Participanții și însoțitorii acestora vor fi cazați în stațiune, unde le vor fi oferite cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber. Pe de altă parte, aprobarea Studiului de Fezabilitate și a Indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui nou bloc ANL pentru tineri ne dă posibilitatea să acoperim cererile de locuințe primite de la tinerii noștri și să le oferim cele mai bune condiții ca să locuiască alături de familii.
Este trist însă că grupul PNL se opune la tot ceea ce înseamnă dezvoltare pentru municipiul Lupeni. Consilierii PNL Anița Burlacu și Ștefan Pășcuț s-au dovedit a fi mereu Gică-contra. Ei se opun la tot ceea ce înseamnă dezvoltare și frumos pentru Lupeni. După ce anul trecut s-au opus organizării Zilelor Municipiului Lupeni de fostul primar Cristian Resmeriță, deși acesta a fost un eveniment de mare amploare care a oferit multe momente frumoase, o parte din acestea organizate pentru prima dată în Valea Jiului și chiar în județ, și vorbim aici de frumoasa paradă a portului popular, au continuat prin a se opune iluminatului festiv de sărbători, care a clasat Lupeniul pe locurile fruntașe între marile orașe din ţară și a adus o mare bucurie în sufletele copiilor și nu numai, au continuat prin a se opune după cum se vede tuturor proiectelor care vizează direct tinerii, respectiv înființării Clubului sportiv, organizarea competiției de fotbal cu participare națională Cupa Straja 2017 și construirii de locuințe pentru tineri.
Eu însă voi continua împreună cu colegii mei responsabili din consiliul local, să derulăm cât mai multe proiecte ambițioase, prin care să dezvoltăm municipiul Lupeni, să creștem gradul de confort și atractivitate a acestuia. Doar astfel vom reuși să atragem investitori, să dezvoltăm turismul și să creăm astfel noi oportunități cetățenilor municipiului Lupeni să trăiască aici, la noi acasă”.
Sonia LIBERESCU

1 COMENTARIU

  1. Domnul Lucian vorbește în dodi. Bloc ANL pentru tineri șomeri. Cu ce sa plătească chiria ? Întâi sa se ocupe de locuri de munca apoi restul. Nu degeaba sunt „Gica Contra” intre consilieri, nu poți înghiții orice prostie.

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii