Primarul Ioan Hențiu i-a arătat lui Costel Avram că are nevoie...

Primarul Ioan Hențiu i-a arătat lui Costel Avram că are nevoie de sprijinul CJ Hunedoara pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere la Vețel

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Hunedoara promite sprijin pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din comuna Vețel.

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, împreună cu directorul Direcției Tehnice din cadrul instituției, Carmen Guran, s-au deplasat marți, 1 octombrie, în teren, în comuna Vețel, pentru a stabili de comun acord cu primarul Ioan Hențiu măsurile care trebuie luate pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere.

Problematic este drumul județean 708 D Vețel – Muncelu Mic – Feregi care, pe o porțiune de aproape 3 kilometri de la intersecția cu DN7 prezintă zone de degradare accentuată. Acesta a mai fost peticit pe alocuri, dar nu a fost reabilitat complet niciodată. Are denivelări, gropi, și este îngust. 

„Am promis că ne vom concentra pe rezolvarea problemelor din toate localitățile, atât cât este posibil. Acolo unde putem veni în sprijinul primarilor, o facem fără niciun fel de reținere. La Vețel, avem o porțiune de drum care, după finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării, trebuie să ofere localnicilor condiții ridicate de confort și siguranță. În cel mai scurt timp, drumarii se vor muta pe acest tronson pentru a rezolva problemele semnalate”, a declarat Costel Avram.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii