Primarul din Hunedoara încă mai așteaptă un răspuns din partea investitorilor Savrom...

Primarul din Hunedoara încă mai așteaptă un răspuns din partea investitorilor Savrom Mulaje

DISTRIBUIȚI

În luna iulie, reprezentanți ai societății Savrom Mulaje S.R.L., reprezentanta concernului multinațional Savoy – International, au efectuat o vizită la Situl Industrial din Hunedoara. Aceștia doreau concesionarea și ulterior cumpărarea unui teren de  circa 9.000 de metri pătrați din perimetrul sitului industrial.

După ce au vizitat situl, au plecat, urmând să revină cu un răspuns, dar nu au mai revenit cu un răspuns, cel puțin nu unul pozitiv. Situl Industrial Hunedoara are 20 de ha de teren din fostul Combinat Siderurgic Hunedoara,  în prezent proprietatea publică a municipiului Hunedoara , ecologizat și decontaminat, amenajat în 49 de parcele de teren cu drumuri de acces și utilități.

Hunedoara este una dintre localitățile care găzduiește o serie de investitori, dar  atragerea noilor investitori este importantă, pentru a stabiliza piața forței de muncă și a păstra populația în oraș, pentru că orașul trece și acum printr-un proces  continuu de depopulare.

Societatea Savrom Mulaje S.R.L. ar fi fost o bună oportunitate. Aceasta este profilată pe confecționarea pieselor și subansamblelor turnate din materiale plastice, pentru diferite ramuri economice: industria autoturismelor și camioanelor, aeronautică, energetică, instalații, sport etc. Cu toate că nu a fost o reușită, Hunedoara are un plan destul de bine conturat pentru atragerea investitorilor, dar care va da roade mai bune o dată ce toate tronsoanele autostrăzilor care fac legătura cu vestul țării vor fi finalizate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii