Primăria Petroșani. Comunicat de presă / Filmul „Octav” – proiecţie gratuită 

Primăria Petroșani. Comunicat de presă / Filmul „Octav” – proiecţie gratuită 

DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Petroșani informează că unul dintre cele mai apreciate filme românești ale anului 2017, „Octav”, în regia lui Serge Ioan Celibidachi, cu actorul Marcel Iureș în rolul principal, rulează joi, 19 octombrie 2017, și la Petroșani.
Primăria și Consiliul Local ale municipiului Petroșani au subscris acestui proiect cultural, astfel încât cinefilii din Petroșani vor putea viziona GRATUIT (în limita locurilor disponibile în sală), pe 19 octombrie 2017, de la ora 19:00, la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”, apreciata peliculă cinematografică românească.
„Ne bucurăm că putem face publicului din Petroșani acest cadou care deschide seria evenimentelor cinematografice pe care le vom organiza de acum înainte la Petroșani, pentru că în scurt timp vom da în folosință cinematograful din centru. Ne bucurăm, totodată, că această proiecție a filmului Octav, un film primit foarte bine deja de publicul din țară, îl aduce la Petroșani atât pe regizorul Serge Celibidachi, dar și pe îndrăgitul actor Marcel Iureș. Invit cu drag cetățenii care doresc să vizioneze această peliculă cinematografică, la proiecția specială din 19 octombrie, care va fi gratuită, costurile fiind preluate de Primăria Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii