Primăria Petrila a lansat proiectul „Sprijin pregătitor pentru înfiinţare G.A.L. Petrila şi...

Primăria Petrila a lansat proiectul „Sprijin pregătitor pentru înfiinţare G.A.L. Petrila şi elaborare S.D.L.”

DISTRIBUIȚI

Primăria  Petrila în parteneriat cu Ambient Logistics SRL şi Organizaţia Salvaţi Copiii Filiala Hunedoara anunţă începerea proiectului „Sprijin pregătitor pentru înfiinţare G.A.L. Petrila şi elaborare S.D.L.”.

Proiectul este cofinanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 și vizează reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate (roma și non-roma) din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității roma, prin implementarea de măsuri/ operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC. Durata de implementare a proiectului este 6 luni în perioada 18.08.2017 – 18.02.2018. Valoarea totală a proiectului este de 222.243,64 lei.

Obiectivul general vizează şi abordarea DLRC mobilizarea şi implicarea comunităţii dezavantajate şi a organizaţiilor locale, de la nivel urban, pentru a face paşii concreţi spre dezvoltarea lor într-un mod mai inteligent, mai durabil şi mai favorabil incluziunii, în concordanţă cu Strategia Europa 2020.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii