Primăria Orăștie vrea să reabiliteze blocurile din localitate cu bani europeni, dar...

Primăria Orăștie vrea să reabiliteze blocurile din localitate cu bani europeni, dar nu are funcționari capabili să facă documentații

DISTRIBUIȚI

Primăria Orăștie a încheiat un contract de colaborare cu Axxa Regional Management SRL, pentru servicii de consultanță. Primarul Ovidiu Laurențiu Bălan dorește reabilitarea cât mai multor blocuri cu bani europeni, dar pentru atragerea finanțărilor are nevoie de documentația potrivită, și mai ales bine întocmită.

În general primăria ar trebui să își pună la treabă funcționarii pe care îi plătește chiar foarte bine, îi mai și trimite la specializare pe bani din bugetul local, deci aceștia ar trebui să fie capabili să întocmească o documentație europeană. La Orăștie, ca și la Hunedoara, primăria trebuie să plătească firme de consultanță pentru aceste servicii.

Firma contractată de Primăria Orăștie este din Iași și va oferi consultanță pentru suma de 28.000 lei fără TVA pentru implementarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din municipiul Orăștie, județul Hunedoara-Proiect nr. 1” în cadrul Axei prioritare 3. Durata de implementare a proiectului este până la data de 23.11.2018.

Consultantul va coordona derularea implementării proiectului, a contractelor atribuite în cursul implementării proiectelor, a rezultatelor obținute și a indicatorilor de realizare; monitorizarea respectării regulilor privind vizibilitatea contribuţiei Uniunii Europene la proiect; întocmirea rapoartelor de progres și a rapoartelor financiare; întocmirea cererii de plata/cererii de rambursare și a documentelor suport; întocmirea documentațiilor necesare pentru notificări, acte adiționale la contractul de finanțare; asistența la realizarea dosarului de achiziție de către Beneficiar pentru toate contractele atribuite pe parcursul implementării proiectelor.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii