Primăria Orăștie a scos la licitație modernizarea și extinderea creșei municipale

Primăria Orăștie a scos la licitație modernizarea și extinderea creșei municipale

DISTRIBUIȚI

Primăria Orăștie a scos la licitație proiectarea și execuția  lucrărilor de modernizare a creșei municipale de pe strada Pricazului. Proiectarea și execuția au fost evaluate la 2.009.492 lei, fără TVA. În bani vechi, 20 de miliarde. Atenție, lucrările nu presupun și dotarea creșei.

Construcţia existentă are un etaj, o suprafață construită de  352.0 mp. În momentul de față creșa dispune de un subsol  tehnic, cu centrală de ventilație, depozit de legume, acces subsol și hol. La parter se află un hol, camera îngrijitoarelor, un coridor, cinci birouri, grup sanitar, magazia de alimente, grup sanitar personal, magazie, bucătărie, debara, spălator copii, grup sanitar, spălătorie, o sală de grupă.

La etaj este contabilitatea, bucătăria,  grupul sanitar personal, administrație, magazie, centrala termică, arhiva, patru săli de clasă, grup sanitar băieți, grup sanitar fete, dușuri fete, un depozit de haine, sala de ședințe, birou director respectiv hol acces etaj.

Este necesară extinderea și modernizarea creșei existente pentru a fi realizate spațiile caracteristice unei creșe care să corespundă normelor și cerințelor actuale dar și pentru a găzdui un număr mai mare de copii. La parter se vor realiza: un cabinet doctor, izolator, grupuri sanitare respectiv depozitare cărucioare și biciclete, iar la etaj se vor realiza: spațiu de întâlnire pentru părinți, birou director respectiv grup sanitar aferent biroului. De asemenea, pe această latură se realizează o scară exterioara care face legătura parterului cu etajul. Pe fațadele laterale se extinde creșa existentă pentru a realiza grupuri sanitare, vidoare respectiv depozitare materiale didactice, compartimentarea creșei existente fiind modificată; pe fațada posterioara se realizează spatii de depozitare pentru marfă, respectiv vestiare.  La accesul în incintă se realizează o zonă acoperită, ca loc de așteptare a copiilor de către părinți; se realizează o zonă de joacă pentru copii, amenajata cu dale cauciucate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii