Primăria Lunca Cernii de Jos a scos la licitație documentația pentru asfaltarea...

Primăria Lunca Cernii de Jos a scos la licitație documentația pentru asfaltarea drumurilor

DISTRIBUIȚI

Primăria Lunca Cernii de Jos a cerut Ministerului Dezvoltării, pentru perioada de finanțare 2017- 2020, bani pentru modernizarea infrastructurii rutiere din localitate. A primit pentru acest obiectiv 5.000.000 de lei. Banii sunt extrem de mulți, pentru că din toată suma aceasta se vor asfalta 10 kilometri de drumuri.

Momentan, după semnarea contractului de finanțare, proiectul este doar la pasul realizării documentației tehnice. În acest sens, Primăria Lunca Cernii de Jos, a scos la licitație serviciile de proiectare faza PT, și asistența tehnică din partea proiectantului în cadrul proiectului PNDL, la valoare estimata: 69.740 lei. Depunerea ofertelor se va face până la data de 3 aprilie, urmând apoi să se stabilească câștigătorul.

Lunca Cernii este comuna situată la 70 de kilometri de Deva, formată din satele Lunca Cernii de Jos, satul de reședinţă, Lunca Cernii de Sus, Meria, Fântâna, Gura Bordului, Negoi și Valea Babii.

Drumurile  comunale ce vor fi modernizate au lungimea totală de 10 kilometri: Lunca Cernii de Jos- Meria- 4,5 km, drumul comunal Valea Babii- 2,5 km, drumul vicinal din satul Negoi, cătun Capatani- 2 km,  drumul vicinal sat Meria – cotunul Dosul Odăilor- 1 km.

Se va realiza o structură rutieră suplă, cu îmbrăcăminte bituminoasă, alcătuită din strat de fundație din zgură de 30 de cm, strat de piatră spartă de 15 cm, îmbrăcăminte de 6 cm din mixtură asfaltică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii