Primăria Deva vrea să rezolve rapid reabilitarea acoperișului luat de vijelie

Primăria Deva vrea să rezolve rapid reabilitarea acoperișului luat de vijelie

DISTRIBUIȚI

În data de 17 august, la Deva, a avut loc o vijelie puternică în urma căreia a fost afectat acoperişul căminului Rempes, imobil care are destinaţia de locuinţe sociale. Acoperișul imobilului a fost dislocat și trântit la pământ. La fața locului s-au deplasat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara”, precum si reprezentanți din cadrul Primăriei Deva și Direcţiei de Asistenta Socială.

A doua zi a fost convocat în regim de urgență Comitetul Local pentru Situații de Urgență, care a decretat situație de urgență cu privire la acoperişul imobilului, a stării de degradare în care se află camerele afectate ale căminului, precum și necesitatea mutării provizorii a chiriaşilor de la mansardă.

Consiliul Local al Primăriei Deva s-a întâlnit astăzi și a aprobat documentaţia tehnico-economică pentru lucrările de intervenţie „Reparaţii interioare la ultimul etaj și la acoperiş”, la imobilul aflat pe strada 1 Mai. Valoarea totală estimată a lucrărilor de către proiectantul SC MOBI-CONS SRL conform devizului general este de 689.071 lei cu TVA, din care C+M este de 655.440 cu TVA. Finanţarea lucrărilor se va face din bugetul de venituri şi cheltuieli al Direcţiei de Asistență Socială Deva, prin alocare de la bugetul locat.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii