Primăria Deva vrea implementarea unui nou sistem de transport intern, și caută...

Primăria Deva vrea implementarea unui nou sistem de transport intern, și caută un teren pretabil

DISTRIBUIȚI

Primăria Deva dorește realizarea unui sistem de transport local de persoane intern, pentru care are nevoie de o platformă de depou și service.

Noul sistem de transport va avea traseele în așa fel stabilite încât să se evite cât de mult traversarea orașului, dar în acelaşi timp să se și poată extinde pe viitor, în funcție de oportunități,  spre Hunedoara ori Simeria. Pentru că nu are disponibil, primăria caută să cumpere un teren cu suprafață  între 10.000 m² și 15.000 m², liber de sarcini, preferabil liber de construcții care să necesite demolare.

Zona recomandată este cuprinsă între calea ferată și Calea Zarandului (E79), pentru că în această zonă rețeaua de transport public propusă este deservită optim de pe o locație pentru depou.  Terenul trebuie să răspundă la criteriul de regenerare a zonei industriale epuizate.

Ofertele se depun la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4) – Centrul de Informare a Cetăţeanului, în zilele de luni, marţi, joi şi vineri, între orele 8.30-16.30, şi miercuri, între orele 8.30-18.30, cu specificația ,,Ofertă teren pentru înființarea/implementarea unui sistem de transport local de persoane în Municipiul Deva”. Termenul limită de depunere a ofertelor este data de 22.01.2018. Locațiile ofertate în urma acestei solicitări publice vor fi predate laboratorului de Studiu de Oportunitate pentru a fi studiate, astfel încât, să se poată găsi soluția optimă de amplasament.

Ofertele vor putea fi incluse și în Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva, în scopul promovării gratuite a acestora și către alți potențiali investitori interesați de oportunități de afaceri locale.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii