Primăria Deva vrea ANL-uri pentru angajaţii instituţiilor publice

Primăria Deva vrea ANL-uri pentru angajaţii instituţiilor publice

DISTRIBUIȚI

Primarul interimar al Devei, Ovidiu Moş,  a avut săptămâna trecută o întâlnire cu directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Ciprian Stan, cu privire la programul care are în vedere construcția de locuințe pentru funcționari publici și angajații din instituțiile publice.

”Pe lângă locuințele pentru tineri, construite prin programul ANL, avem în vedere și construcția de locuințe pentru angajați ai sistemului sanitar – de la infirmiere până la medici, precum și pentru angajați ai sistemului de învățământ. Săptămâna viitoare, administrația locală va semna un protocol cu Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, în vederea întocmirii listelor de solicitanți, iar până la sfârșitul lunii mai, ne propunem să încheiem un protocol asemănător și cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara”, a explicat primarul Ovidiu Moș.

De asemenea,  Ovidiu Moş  a  stat la masa discuţiilor cu directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Mihaela Pătrășcoiu, pentru a discuta pe tema obținerii unor finanțări în vederea realizării proiectului de reabilitare a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva și a incintei I a Cetății Deva. (A.P.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii