Primăria Deva va implementa un sistem nou de plată a taxei pentru...

Primăria Deva va implementa un sistem nou de plată a taxei pentru gunoi

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Deva aduce a semnat în data  de 1 august un  un contract de prestări servicii publice de salubrizare cu S.C. Salubritate S.A. Deva, pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere din municipiul Deva, după ce vechiul contract de concesiune a acestui serviciu a expirat. Astfel, serviciile aferente lunii august nu se mai achită  către asociaţiile de proprietari (în cazul persoanelor fizice şi juridice organizate în asociaţii de proprietari) sau către S.C. Salubritate S.A. Deva (în cazul celorlalţi utilizatori.

În prezent, serviciile şi direcţiile din aparatul de specialitate al Primarului  Deva analizează mai multe variante cu privire la modalitatea de plată şi cuantumul taxei de salubrizare, pornind de la exemplele de bună practică din alte oraşe (Cluj-Napoca, Sibiu, Bucureşti).

În cel mai scurt timp, regulamentul privind instituirea taxei de salubrizare va fi supus dezbaterii publice şi aprobării Consiliului Local Deva, urmând ca această taxă să fie achitată la sediul Primăriei Municipiului Deva – Direcţia Impozite şi Taxe Locale.

Pe de altă parte, reprezentanţii Direcţiei Tehnice au demarat acţiunea de centralizare a datelor transmise de către asociaţiile de proprietari din municipiu cu privire la numărul de persoane existent în fiecare apartament.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii