Primăria Brad a scos la licitație serviciul de deszăpezire

Primăria Brad a scos la licitație serviciul de deszăpezire

DISTRIBUIȚI

Primăria Brad a scos deja la licitație serviciile de deszăpezire ce cuprind curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.

Firma care va câștiga contractul va fi stabilită după data de 20 octombrie, și va trebui să acționeze pentru deszăpezire din data de 15 noiembrie până în data de 15 martie. Valoarea estimată a serviciilor prestate în cele 5 luni de activitate este estimată la  600.000 lei.

Utilajele firmei câștigătoare ar trebui să curețe zilnic câte 103 străzi, unele la interval de 3 ore, altele la interval de o oră, și să nu permită formarea poleiului. Primăria are pretenția ca pe E 79 de la km 28+600, la km 35+400, pe DN 74 de la km 0 la km 4+460, pe strada Decebal și DC 11 Sanator să se deszăpezească la maxim o oră distanță. Amplasamentele spaţiilor de depozitare a zăpezii rezultate din activitatea de deszăpezire sunt pe străzile  Abatorului, Arsenie Boca și în Piața Stadion. În ultimul amplasament pot fi depozitate până la 20.000 de tone de zăpadă.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii