Prima victorie din retur în faţa Craiovei

Prima victorie din retur în faţa Craiovei

DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CNS Cetate a spart gheaţa, în plină primăvară. După şase partide oficiale fără victorie în acest an, CNS Cetate a învins vineri cu 2 – 0 pe CSU Craiova II, echipa situată pe locul 4 în clasamentul seriei a patra.

 

„Am pregătit foarte bine acest joc. Știam că întâlnim o echipă bună, ambiţioasă, care a marcat şapte goluri etapa trecută cu Băleştiul. Sunt mulţumit de băieţi, au ascultat de planul tactic şi au arătat caracter şi dăruire. Acest meci s-a câştigat cu mintea şi cu sufletul. Este îmbucurător că Robert Cristian revine la potenţialul maxim, că Bedea este pe o pantă ascendentă a evoluţiilor sale. Dică al nostru (Bedea – n.r.) este un jucător care are fuleu, calitate, tehnică, de aceea l-am folosit astăzi avansat. I-am spus să nu se sperie dacă are trei–patru ocazii de a marca şi să continue. Mă bucur pentru spectatorii deveni prezenţi la meci că am putut să le oferim această victorie frumoasă”, a declarat Sorin Cornea, antrenor principal CNS Cetate Deva.

„Mă bucur că am revenit după foarte mulţi ani în zonă. Mi-am întâlnit colegi pe care nu i-am mai văzut demult, foşti coechipieri de la Naţională. Despre meci, ce să vă spun?! Aţi văzut că a fost un joc foarte frumos, deschis, fără faulturi sau antijoc, pentru asta felicit amândouă echipele. Victoria gazdelor este meritată, fără discuţie. Pe lângă goluri, au mai ratat şi alte ocazii, unele dintre acestea incredibile. Noi mergem mai departe cu aceşti tineri pe care îi avem. Şi astăzi au fost pe teren patru jucători născuţi în ’99 şi alţi trei în 2000. Avem încredere în ei, în mâinile lor este viitorul Craiovei”, a declarat Nicolae Ungureanu, director tehnic al CSU Craiova II.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii