Prima lucrare din acest an în Uricani / Refacerea podeţului de la...

Prima lucrare din acest an în Uricani / Refacerea podeţului de la Dinoni

DISTRIBUIȚI

Ultima lucrare scoasă la licitaţie anul trecut la Uricani a fost refacerea podeţului de pe strada Dinoni.
Lucrarea a fost contractată din bugetul anului trecut pentru suma de 37.469 lei, dar va fi realizată anul acesta, când timpul o va permite.
Lucrarea face parte din seria de investiţii programate pentru anul trecut de Primăria Uricani, care cuprindea repararea şi nivelarea a 19 străzi şi podeţe, mai exact 5 podeţe şi 13 kilometri de stradă. Străzile sunt din categoria străzilor de pământ, abrupte, greu accesibile, cu puţine gospodării, dar care au suferit în urma ultimelor inundaţii din cauza  scurgerilor de pe versanţi şi a volumului impresionant de apă pluvială. Valoarea estimată a proiectului a fost de 1.074.765 lei fără TVA.
Pe proiectul de refacere şi reabilitate au fost incluse strada Murgonilor, strada Valea Paroşenilor, strada Petroasa, strada Pâroasa, strada Strugurelui, strada Peşterii, strada Cheii, strada Dinoni, strada Valomir, strada Careman, strada Podul lui Tarhat, strada Lazăru, strada Minei, strada Beca, podeţul Podul lui Tarhat, podeţul Murgonilor şi cele 3 podeţe tubulare de pe strada Beca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii