Președintele CJ Hunedoara, Mircea Flavius Bobora, vizita la nivel înalt și schimb...

Președintele CJ Hunedoara, Mircea Flavius Bobora, vizita la nivel înalt și schimb de experiență în Portugalia

DISTRIBUIȚI

La invitația Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, președintele Consiliului Județean Hunedoara, domnul Mircea Flaviu Bobora, participă în perioada 10-14 iunie 2019 la vizita la nivel înalt și schimb de experiență în Portugalia.

Pe parcursul acestei săptămâni, atât la Lisabona cât și la Porto, vor avea loc întâlniri cu reprezentanți ai Comisiei de Coordonare Regională și Dezvoltare a Regiunii Nord (Comissão de Coordenação e Desenvolvimento Regional do Norte – CCDR-N) și vor fi vizitate parcuri tehnologice și incubatoare de afaceri.

CCDR-N este o instituție publică a cărei activitate vizează integrarea și durabilitatea dezvoltarea regiunii, contribuind la dezvoltarea competitivității și coeziunii.

De asemenea, CCDR-N  are ca obiectiv punerea în aplicare a planurilor de mediu, de urbanism și de amenajare a teritoriului și regionale, elaborează politicile de dezvoltare în regiune și acordă sprijin tehnic autorităților locale și asociațiilor acestora.

Cu aproximativ 3,6 milioane de locuitori, în Regiunea de Nord se află 35% din populația rezidentă a Portugaliei, economia locală asigură aproape 39% din exporturile naționale și reprezintă aproximativ 29% din PIB-ul economiei naționale.

2 COMENTARII

  1. Dom` Bobora , cand credeti ca interveniti la Apaprod sa se respecte legea ,nu de altceva dar e a doua luna ,consecutiva,in care nu se platesc drepturile banesti la timp…luna trecuta bonurile ,luna asta nici bonurile si nici avansul…se va continua la fel sau trebuie facuta greva din nou !?!?

  2. Dom` Flaviu ,aveți idee,pe 2020 se va da tot atâta apă minerală pe timp de caniculă,angajaților Apaprod, câtă s-a dat pe 2019,adică —–ZERO—– ,la fel ca în 2018 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii