Prefectul Fabius Kiszely pregătește intervențiile pentru codul portocaliu anunțat în județ

Prefectul Fabius Kiszely pregătește intervențiile pentru codul portocaliu anunțat în județ

DISTRIBUIȚI

Zona montană din sudul județului Hunedoara se află sub avertizare COD PORTOCALIU, în intervalul 15.12, ora 06:00 – 16.12,ora 12:00. Se preconizează ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă și viscol. În acest context, autoritatile judeţene s-au alertat, fiind convocat în aceasta seară CJSU.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a fost convocat de prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely, care  a dispus aplicarea unui set de măsuri pentru prevenirea situațiilor de urgență generate de vremea rea.

Acesta a cerut anunțarea turiștilor care se află în zonele montane despre declanșarea codului portocaliu și posibilitatea ca circulația pe drumurile de acces să fie restricționată, chiar și pe DN 7 A.

Persoanele care au nevoie de dializă și femeile gravide din zonele aflate sub incidența codului vor fi monitorizate. În plus, s-au inventariat mijloacele tehnice și materialele necesare pentru intervenția pe drumurile înzăpezite. De asemenea, mâine începând cu ora 6 se activează Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției la Centrul de Management al Situațiilor de Urgență.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii