Pompierii hunedoreni – sesizați la o serie de evenimente 

Pompierii hunedoreni – sesizați la o serie de evenimente 

DISTRIBUIȚI

Echipajele de Pompieri din judeţul Hunedoara au intervenit, în 22 septembrie, la o serie de evenimente, dintre care două accidente rutier, o deblocare uşă apartament în Deva şi un transport de apă menajeră în localitatea Luncoiu de Jos.

Noaptea trecută, în localitatea Peşteană pompierii de la Hunedoara au intervenit la un grav accident rutier petrecut pe DN 68. Echipajul de pompieri, alcătuit din 5 subofiţeri, deplasat cu o autospecială complexă, a găsit într-un autoturism implicat în accident doi bărbaţi încarceraţi, în vârstă de 19 şi 46 de ani. Medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Haţeg a constatat că în urma accidentului ambii bărbaţi au decedat pe loc. Victimele au fost extrase din autoturism după intervenţia echipajului de descarcerare.

Echipajele de Pompieri – SMURD ale ISU Hunedoara care acţionează în vederea acordării primului ajutor medical de urgenţă şi descarcerare au asistat medical, în 22 septembrie, 24 persoane. O parte dintre pacienţi au suferit traumatisme la nivelul membrelor superioare şi inferioare. Alţi hunedoreni au fost asistaţi de Pompierii – SMURD fiind diagnosticaţi cu lipotimie. Alte persoane au suferit complicaţii respiratorii, angină pectorală şi etilism acut.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii