Poliţiştii timişeni efectuează percheziţii domiciliare în judeţ într-un caz de contrabandă cu...

Poliţiştii timişeni efectuează percheziţii domiciliare în judeţ într-un caz de contrabandă cu tutun

DISTRIBUIȚI

La această oră, poliţiştii timișeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, efectuează 48 de percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș și a altor 15 județe(Caraș-Severin,Hunedoara, Cluj, Iași, Tulcea, Mehedinți, Dâmbovița, Covasna, Harghita, Mureș, Prahova, Alba, Brașov și Gorj), la persoane bănuite de contrabandă și fals în înscrisuri private.

Persoane cercetate sunt bănuite de deținere în afara antrepozitului fiscal și comercializarea produselor accizabile, fără a fi marcate, peste limita de 1 kg tutun de fumat, contrabandă și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Începând cu anul 2015, un bărbat de 29 de ani, din comuna Coșteiu, sprijinit de alte persoane, ar fi comercializat pe teritoriul României, prin intermediul internetului, peste 105 kg de tutun, fără ca produsul să fie  supus marcării și fără a se achita accizele aferente acestor operațiuni. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că mai multe persoane ar fi achiziționat, în repetate rânduri, tutun prelucrat de cel în cauză, încălcând dispozițiile legale.

Bărbatul din Coşteiu, sprijinit de alte persoane, ar fi falsificat polițe de asigurări pentru autovehicule înmatriculate în alte state, permise de conducere, documente de proprietate pentru vehicule și diplome de calificare în câmpul muncii.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii