Politică cu două fețe la PNL Lupeni / Consilierul local Aniţa Burlacu a...

Politică cu două fețe la PNL Lupeni / Consilierul local Aniţa Burlacu a votat împotriva performanţei sportive a tinerilor 

DISTRIBUIȚI

Unul din proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local al municipiului Lupeni din 31 august a fost proiectul inițiat de primarul Lucian Resmeriță privind înființarea Clubului Sportiv Municipal Lupeni.

Înființarea acestui club are ca obiectiv, așa cum a menționat inițiatorul, susținerea și încurajarea perfor­man­țelor sportive ale tinerilor lupeneni din toate categoriile de sport, având în vedere rezultatele deosebite obținute de sportivii din Lupeni atât la nivel național, cât și internațional la fotbal-tenis, fotbal, karate, șah, schi. Sub cupola acestui club vor activa toate categoriile de sporturi practicate: karate, gimnastică, fotbal, fotbal-tenis, handbal, tenis, șah, karate wkc, box,  schi, biatlon, karting, volei, baschet, rugby, ciclism, tenis de masă, volei, ecvestră, sport columbofil. Pe scurt, un proiect care asigură și un mod de viață sănătos copiilor şi tinerilor din localitate.
Pe bună dreptate, și primarul Lucian Resmeriță s-a arătat deranjat de această atitudine în contra sportului lupenean, sport care înseamnă, în primul rând, sănătate: „Surpriza neplăcută a fost că acest proiect de susținere a sportului și performanțelor sportive din municipiul Lupeni nu a fost votat și de consilierul PNL Anița Burlacu, deși aceasta a acceptat propunerea colegilor ei de a face parte din conducerea administrativă a clubului”.

Sonia LIBERESCU

1 COMENTARIU

  1. PSD manipulează și dezinformează în mod special când aranjamentele profitabile le sunt dejucate. Se mai întâmplă ca consilierii opoziției să descoperite aranjamentele ilegale și să le dejoace. Cazul de față. Pentru orice alte manipulări, primarul să înregistreze ședințele. Si modul cum este prezentat medalionul, mai bine se potrivea primarul cu zăbrele

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii