Poliția Locală Deva dă raportul activităților desfășurate în luna mai

Poliția Locală Deva dă raportul activităților desfășurate în luna mai

DISTRIBUIȚI

Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe luna mai 2019, au fost aplicate 647 de sancțiuni pe domeniile de competență ale acestei instituției. Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii locali în luna mai a acestui an s-a ridicat la suma de 81.545lei.

Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor a luat măsuri pentru a combate tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea produselor pe domeniul public fără a putea justifica proveniența acestora, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop. Pe domeniile de competență ale acestui serviciu au fost aplicate 218 sancțiuni (115 avertismente și  103 amenzi).  Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii de la acest serviciu a fost de 20.650 lei.

 

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a desfășurat activități în ceea ce privește încălcarea normelor legale privind: circulația pe drumurile publice și încălcarea normelor privind parcările rezervate pentru persoanele cu handicap, circulația/staționarea vehiculelor,  Au fost aplicate 283 de sancțiuni (217 avertismente și 66 de amenzi). Valoarea amenzilor date de polițiștii de la circulație a fost de 19.995 lei. Polițiștii acestui serviciu au dirijat circulația în zona școlilor din oraș pentru ca elevii să fie în siguranță.

 

Angajații Serviciului Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială au efectuat controale în teren a construcțiilor noi, au verificat autorizații de construire, de reparații carosabil și pietonal, amplasarea panourilor publicitare, lucrări de construcții executate în apartamente, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală și au efectuat pânde în locurile unde au avut informații că se depozitează ilegal deșeuri. Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială a aplicat 146 de sancțiuni (33 de avertismente și 113 amenzi). Valoarea amenzilor aplicate a fost de 40.900 lei.

 

La Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate au fost pe linie de: ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții ți protecția mediului. Din cele 328 de sesizări (171 din partea operatorului din centrul de supraveghere video și trafic și 157de sesizări telefonice preluate), patru au fost prin apelul unic de urgență 112. Oamenii legii au verificat în baza națională de date 337 de persoane și autovehicule.

Polițiștii locali se află în slujba cetățenilor. Pentru orice problemă care ține de competența Poliției Locale, puteți suna la dispecerat – nr. de tel. 0254.232.777, dar și direct de pe aplicația Deva24.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii