Poliţia Locală Deva a sancționat în luna mai 400 de persoane. Traficul...

Poliţia Locală Deva a sancționat în luna mai 400 de persoane. Traficul și ordinea publică sunt problematice

DISTRIBUIȚI

Peste 400 de persoane au fost sancţionate de poliţiştii locali în luna mai, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 25.010 lei.

Peste jumătate dintre sancţiuni (54% din total) au fost aplicate de poliţiştii locali ai Serviciului Circulaţie pe drumurile publice – 21 de amenzi, în valoare de 4.120 de lei, şi alte 199 de avertismente.

Șoferii din Deva auplătit amenzi pentru staţionarea vehiculelor pe trotuare, alei şi zone verzi, ocuparea abuzivă a locurilor de parcare închiriate sau rezervate sau încălcarea reglementărilor legale privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi.

Alte 174 de persoane care au nesocotit legislaţia privind liniştea şi ordinea publică s-au ales cu 42% din totalul sancţiunilor aplicate de poliţiştii locali în luna mai – 91 de amenzi, în valoare de 18.490 de lei.

Din totalul sancţiunilor înregistrate în luna mai, 4% au fost aplicate de poliţiştii locali de la Serviciul Disciplina în construcţii, Protecţia mediului şi Activitate comercială – 8 amenzi, în valoare totală de 2.400 de lei, şi alte 9 avertismente. Cea mai mare valoare a amenzilor aplicate în cadrul serviciului a fost de 1.500 de lei, ca urmare a încălcării reglementărilor legale privind disciplina în construcţii.

O veste bună! Poliția locală a controlat 270 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, producători particulari, comercianţi ambulanţi şi terase, și au palicat doar 10 sancțiuni.

Potrivit raportului de activitate al Poliţiei Locale Deva, operatorii Serviciului Monitorizare Video şi Trafic au surprins, în luna mai, cu ajutorul camerelor de supraveghere aproape 200 de cazuri de încălcare a legislaţiei în vigoare, majoritatea (92%) cu privire la circulaţia rutieră.

În aceeaşi perioadă, 223 de persoane şi autovehicule au fost verificate de către poliţiştii locali în baza naţională de date.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii