PNL își activează specialiștii din țară, ca să pună umărul la programul...

PNL își activează specialiștii din țară, ca să pună umărul la programul de guvernare

DISTRIBUIȚI

Senatorul Carmen Hărău a dezvăluit la ultima conferință de presă o mică parte din strategia PNL pentru momentul guvernării. În esență, demersul este același, pleacă ai lor, vin ai noștri, firesc de altfel, nu poți lucra cu oamenii fostei guvernări, dar strategia nu se oprește aici. PNL și-a lăsat oamenii esențiali în Parlament, la Guvern nu au ajuns doar câțiva oameni de afiș, restul oameni din rândul doi, dar care știu ce au de făcut. Ideea era ca în Parlament să existe în continuare oameni combativi.
În același timp, din teritoriu, membrii de partid sunt activați, să facă treabă. Practic, PNL sapă după resurse, și își folosește oamenii nu doar pentru strategii electorale, ci ca sursă de informare și decizie. Ai zice că partidul este sfătuit de consilieri școliți afară.
Ieri, 11 decembrie, senatorul Carmen Hărău a avut două întâlniri cu ministrul Muncii Violeta Alexandru, la ora 13, după ședința de plen, împreună cu grupul parlamentar senatorial PNL, și la ora 17, împreună cu specialiștii partidului, membri în Comisia Națională de Muncă. La întâlnirile de lucru au participat 32 de specialiști din toată țara, care au venit cu idei, doleanțe și au primit directive.
”Atât colegii senatori, cât și cei 32 de specialiști, veniți la București din toată țara, au aflat în mod nemijlocit, care sunt prioritățile legislative și organizatorice ale ministrului, au participat la dezbaterea pe proiecte, au formulat propuneri și observații.
Știm cu toții că este foarte important ca “laboratoarele” partidului, nu doar guvernul, să lucreze intens!
Ca președintă a Comisiei naționale de muncă a #PNL, apreciez că determinarea, puterea de muncă de care dă dovadă Violeta Alexandru, precum și spiritul ei de echipă, sunt garanția că, în domeniul pe care îl gestionează, va livra rezultate notabile, rezultate care au început deja să apară!
Este o bucurie și o onoare să-i fiu alături , să coordonez activitatea elitei specialiștilor pe domeniul muncii și protecției sociale ai PNL!”, a menționat Carmen Hărău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii