Petroșani / Scări reparate 

Petroșani / Scări reparate 

DISTRIBUIȚI

După ce ZVJ a tot scris anii trecuți de scările de lângă Școala „I.G. Duca” Petroșani, corpul vechi, și după ce mai mulți cetățeni s-au tot plâns și anul acesta de starea lor de degradare, treptele respective fiind un adevărat pericol public, mai cu seamă seara și noaptea pentru unii mai neatenți sau pentru copii și bătrâni, primăria a găsit timp și resurse umane și materiale ca în această primăvară să le repare.

Lucrarea a fost realizată marțea trecută de către lucrători din cadrul D.A.D.P.P. De la directorul interimar Ciprian Preda am aflat că această lucrare făcută în regie proprie „era în vedere de acum o lună, numai că din cauza vremii capricioase din această primăvară ea a tot fost amânată”.
În perioada următoare, bineînțeles după Paști, primăria, prin DADPP, are în vedere și alte lucrări de acest gen prin cartierele orașului, mai precis prin Aeroport și  Petroșani Nord, zona străzii Constructorul, unde există scări nereparate de ani de zile.
Până după marea sărbătoare creștinească, pe ultima sută de metri lucrătorii D.A.D.P.P. trag tare la văruirea trunchiurilor de copaci din zona centrală și Cartierul Avram Iancu, precum și la alte lucrări de primăvară în parcul de lângă piață și în cel mare.
„Azi sau mâine, vom duce și nisip la locurile de joacă pentru copii din aceste două parcuri, lucru semnalat de mai mulți părinți și pe care oricum îl aveam în vedere în această primăvară. Până vineri să sperăm că tot ce ne-am propus împreună cu domnul primar și cu cei din executiv va fi gata, iar Petroșaniul să arate de Pași gătit ca de sărbătoare, curat și îngrijit. Să sperăm că și cetățenii vor menține această stare a orașului, altfel toată munca e în zadar, cum s-ar zice”, ne-a declarat ieri Ciprian Preda.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii