Petroșani / Primarul promite remedierea situaţiei de la bl. 103

Petroșani / Primarul promite remedierea situaţiei de la bl. 103

DISTRIBUIȚI

Despre parcarea blocului 103 de pe strada 1 Decembrie 1918, care prezintă grave deficiențe, gropi pline de apă și noroi am mai scris anul trecut. Nici aleea principală a blocului 103 nu se simte prea bine, din motive de lucrări a celor de la gaz. 

Ei bine, la un an și ceva, am fost căutați din nou probabil de aceiași cetățeni, care ne-au spus că situația nu s-a remediat și gropile din parcare s-au adâncit și că nimeni din primărie nu știe dacă parcarea, una destul de mare, se află în vederea primăriei în acest an. Ce ne-a deranjat la acești cetățeni – și altă dată dacă va fi la fel și în alte cazuri ne vom gândi de două ori până să mergem și apoi să scriem – este faptul că nu doresc să se prezinte, preferând să fie anonimi. Și nu înțelegem prea bine de ce, dacă e adevărat ce au spus – și e adevărat că am fost după discuție să vedem și lucrurile stau chiar așa – de ce atâta lașitate? Să fie curajoși doar la colțul blocului și pe F.B.?! Chiar și o persoană cu funcție în asociația de proprietari a discutat cu noi, preferând să nu-i scriem  numele.
Din imaginile surprinse se vede care este situația. Ce mai este de spus este faptul că lângă parcare există o casă proprietate personală. Care are lângă ea o clădire mai mică, un fel de anexă sau așa ceva. Această clădire are la acoperiș niște leațuri, care acum stau să cadă. Și la un vânt mai mare vor cădea chiar pe mașinile parcate, sau în capul unuia sau altuia care va trece pe-acolo. Probabil, dacă proprietarul nu face din oficiu ceea ce trebuie, cineva din serviciul specializat al primăriei ar trebui să-l atenționeze din timp pe proprietar. Zicem și noi… că e mai bună prevenția și mai sănătoasă.
Am discutat direct cu primarul Petroșaniului despre această parcare. Care le-a dat o veste bună locatarilor din această zonă: „Da, avem în vedere anul acesta reparații la parcarea respectivă. Nu o vom asfalta integral, dar vom acoperi gropile și vom face mici lucrări. Deși și acea parcare aparține de casa respectivă, proprietate personală, vom face noi aceste mici lucrări. Iar aleea, cu siguranță, va fi reparată”.
Fiind un om de cuvânt, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi va rezolva și această problemă. Până la urmă, toți vrem un Petroșani mai frumos, iar când discutăm de o parcare din zona centrală, în condițiile în care sunt așa de puține oricum, cu atât mai mult toată lumea își dorește o parcare modernă, utilă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii