Petroșani / Obuzul „lovitură-aruncător AG 7” a fost capturat

Petroșani / Obuzul „lovitură-aruncător AG 7” a fost capturat

DISTRIBUIȚI

Lucrătorii de la Zona D care efectuează lucrările de reabilitare a canalizării au avut surpriza ca marți dimineață să găsească în imediata apropiere a blocului 4 de pe strada Venus din Aeroport un obuz ruginit.

Lucrătorii nu erau chiar siguri că obiectul găsit ar putea fi o bombă neexplodată. De aceea au sunat imediat la dispeceratul poliției locale din Petroșani. Asta se întâmpla marți, 23 aprilie, pe la orele 8:30 dimineața. Imediat, la 8:34, cei de la poliția locală au sunat la poliția municipală din localitate. Astfel, echipajele celor două poliții s-au deplasat la fața locului, inclusiv un ofițer criminalist. Ajunși în zonă, polițiștii locali au împrejmuit terenul cu bandă de atenționare și a fost anunțat ISU Deva. La orele 11:20 subofițerul Liviu Tod din cadrul inspectoratului județean de urgență, specializat pe domeniul pirotehnic și pe astfel de situații a și fost prezent la fața locului. Specialistul a constatat că, într-adevăr, este vorba de un obuz neexplodat, de tip „lovitură-aruncător AG 7”, ridicând obiectul militar din zonă.
Nu ar fi surprinzător ca în această perioadă cei din cadrul firmei ce se ocupă de lucrările de canalizare să mai găsească și alte obuze. Geniștii au o vorbă: unde este găsit un obuz, cu siguranță în zonă sunt mai multe! Deci, mare atenție!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii